100gSpinazie of prei (optioneel)Voor toevoeging aan het gerecht.
Instructies
Begin met het schoonmaken van de zeewolffilets en controleer op graten.
Snijd de citroen in mooiste partjes en hak de knoflook fijn.
Was de spinazie of prei grondig indien gebruikt.
Verwarm een koekenpan met een beetje olijfolie.
Leg de filets voorzichtig in de pan en bak ze ongeveer 4 minuten per kant.
Voeg de knoflook toe in de laatste minuut voor extra geur.
Roerbak de spinazie of prei kort in dezelfde pan nadat je de vis eruit hebt gehaald.
Serveer de zeewolf met de groenten en garneer met citroen en peterselie.
Notities
Zorg ervoor dat je de vis niet te lang bakt om te voorkomen dat deze droog wordt. Gebruik verse kruiden voor een extra frisse smaak. Bewaar restjes in een afgesloten container in de koelkast en consumeer deze binnen een dag. Geniet van je zelfgemaakte zeewolf met een glas witte wijn!