Verwen je Smaakpapillen met Heerlijke Rougail Saucisse!
Ontdek het traditionele recept voor Rougail Saucisse van Réunion: een smaakvolle mix van kruiden en saucisses. Eenvoudig te maken, ideaal voor elke gelegenheid!
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de saucisses op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij.
Voeg de fijngesneden uien toe aan dezelfde pan en bak tot ze glazig zijn. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de in blokjes gesneden tomaten, kurkuma, zout en peper toe. Laat dit 5 minuten sudderen tot de tomaten zacht zijn.
Doe de saucisses terug in de pan en voeg de chilipepers toe (heel laten voor een mildere smaak). Laat 15 minuten zachtjes sudderen.
Strooi vlak voor het serveren de gehakte koriander over het gerecht. Serveer warm met rijst of brood.
Notities
Rougail Saucisse authentiek bereiden is een kunst die je culinaire nieuwsgierigheid zal prikkelen en je smaakpapillen zal verrassen met exotische tinten!