Ga terug
+ servings
Snelle Kerststronk in 15 Minuten

Verbluffende Bûche De Noël: Snel en Simpel in 15 Minuten!

Ontdek hoe je een heerlijke kerststronk in slechts 15 minuten maakt. Zonder oven, met simpele ingrediënten. Perfect voor een indrukwekkend en snel kerstdessert!
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Koelperiode: 30 minuten
Totale tijd: 45 minuten
Servings: 8 personen
Calories: 300kcal

Equipment

  • Mengkom
  • Handmixer of garde
  • Serveerschaal
  • Zeefje Voor het cacaopoeder

Ingrediënten

  • 200 g Slagroom (opgeklopt)
  • 100 g Pure chocolade
  • 4 stuks Eieren
  • 80 g Poedersuiker
  • 1 pakje Rolkoekjes (zoals Swiss Rolls)
  • Rode vruchten Voor decoratie
  • Cacaopoeder Om te bestrooien

Instructies

  • Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Laat even afkoelen.
  • Klop de eieren met de poedersuiker tot een luchtig mengsel.
  • Voeg voorzichtig de opgeklopte slagroom toe en meng goed.
  • Leg de rolkoekjes op een serveerschaal en druk ze goed tegen elkaar.
  • Verdeel de helft van het chocolademengsel over de koekjes.
  • Leg een tweede laag koekjes en bedek met de rest van het mengsel.
  • Bestrooi met cacaopoeder en versier met rode vruchten.
  • Laat minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.

Notities

Deze snelle en eenvoudige kerststronk biedt een heerlijke mix van smaken en is perfect voor een last-minute dessert tijdens de feestdagen.

Nutrition

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 70mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 24g | Vitamin A: 250IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!