Verbluffende Avocado Mousse met Gerookte Zalm voor Kerst! 🥑
Ontdek hoe je gasten verrast met romige avocado-zalm mousse! Dit feestelijke recept met gerookte zalm en avocado is snel, gezond en perfect voor kerst en diners. Probeer nu!
Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in een kom.
Voeg direct het citroensap toe om verkleuring te voorkomen.
Pers de knoflook en voeg deze toe aan de avocado.
Doe de roomkaas en crème fraîche erbij en mix alles tot een gladde mousse.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en roer deze voorzichtig door de mousse.
Laat de mousse minstens 30 minuten in de koelkast opstijven.
Serveer in glaasjes, op toast of met crackers en garneer met verse dille.
Notities
Denk erom dat je de avocado snel met citroensap moet bedruppelen na het snijden om verkleuring te voorkomen. Deze mousse kan een dag van tevoren worden bereid, perfect voor als je gasten hebt!