Ontdek hoe je een heerlijke Thaise Kipsalade Genieten kunt maken met verse ingrediënten en explosieve smaken direct uit Azië. Proef de frisse kruiden en zoetzure dressing vandaag nog.
2gegrilde kipfiletsgegrilde kipfilets in dunne reepjes gesneden
½kopgeraspte wortelen
½kopin blokjes gesneden komkommer
½kopin dunne reepjes gesneden rode paprika
¼kopverse koriander
¼kopfijngehakte pinda’s
2eetlepelssojasaus
1eetlepelhoning
1eetlepelsesamolie
Instructies
Meng de gegrilde kip, wortelen, komkommer, paprika en koriander in een grote schaal.
Meng in een aparte kom het limoensap, sojasaus, honing en sesamolie goed door elkaar.
Giet de dressing over de salade en meng alles voorzichtig door elkaar en strooi de gehakte pinda’s eroverheen.
Notities
Laat de salade even rusten in de koelkast voordat je hem serveert, zodat de smaken beter kunnen samensmelten. Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Je kunt de pinda's roosteren voor extra crunch!