Ga terug
+ servings
Mexicaanse wraps

Mexicaanse wraps

Geniet van heerlijke Mexicaanse wraps met gehakt, bonen en avocado. Stevige, smaakvolle maaltijd in 25 minuten klaar. Ideaal voor een avondmaal of feestje. Simpel en flexibel aan te passen naar smaak.
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 350kcal

Equipment

  • Frying pan
  • Schaar of mes
  • Spatel
  • Snijplank
  • Borden

Ingrediënten

  • 4 stuks Tortilla wraps
  • 500 g Gekruid rundergehakt
  • 200 g Zwarte bonen
  • 150 g Maïs
  • 1 stuks Paprika
  • 1 stuks Avocado
  • 100 g Kaas (bijvoorbeeld cheddar)
  • 100 g Salsa
  • 10 g Koriander

Instructies

  • Begin met het bakken van het gekruide rundergehakt in een pan. Zorg ervoor dat het goed doorbakken is en dat alle stukjes losvallen.
  • Nadat het gehakt klaar is, voeg je de zwarte bonen en maïs toe aan de pan. Verwarm dit mengsel even samen, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
  • Snijd ondertussen de paprika en avocado in blokjes. Voeg deze toe aan het mengsel.
  • Leg een tortilla wrap op een bord en schep een portie van het mengsel in het midden. Bestrooi met kaas, salsa en koriander. Rol de wrap stevig op.

Notities

Deze Mexicaanse wraps zijn perfect voor wie houdt van snel en smaakvol eten dat eenvoudig aan te passen is aan persoonlijke voorkeuren.

Nutrition

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 10g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 70mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!