Ga terug
+ servings
Kruidige Geitenkaas Omelet

Kruidige Geitenkaas Omelet

Ontdek hoe je een heerlijke kruidige geitenkaas omelet maakt met appel en verse kruiden. Perfect voor brunch of lunch! Proef de frisse combinatie vandaag.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Servings: 2 personen
Calories: 320kcal
Cost: $6

Equipment

  • Anti-aanbakpan
  • Garde of vork
  • Schilmesje
  • Snijplank

Ingrediënten

  • 4 eieren Eieren
  • 80 g Verse geitenkaas
  • 1 stuk Groene appel (bijvoorbeeld Granny Smith)
  • 1 handvol Rucola
  • 1 takje Verse tijm Enkele takjes
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper
  • 1 klontje Boter of een scheutje olijfolie

Instructies

  • Klop de eieren los in een kommetje met zout en peper.
  • Smelt een klontje boter in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur en giet het eimengsel in de pan.
  • Voeg de geitenkaas toe aan één helft van de omelet en vouw de andere helft eroverheen.
  • Schil de appel en snijd deze in dunne plakjes, bestrooi met tijm en peper.
  • Serveer de omelet warm met rucola en de appelplakjes ernaast.

Notities

Voeg een klein scheutje honing over de omelet voor een extra zoete touch.
Gebruik verse kruiden voor de beste smaak.
Experimenteer met verschillende soorten kaas voor variatie.
Bewaar restjes maximaal 24 uur in de koelkast, verwarm ze voor gebruik.

Nutrition

Calories: 320kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 19g | Fat: 24g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 320mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 6g | Vitamin A: 800IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!