Ga terug
+ servings
Goulash ovenschotel met paprika en aardappelblokjes

Goulash ovenschotel met paprika en aardappelblokjes

Ontdek de heerlijke smaken van deze Goulash ovenschotel met paprika en aardappelblokjes. Een troostmaaltijd voor elk moment. Simpel te maken en razendsnel op tafel. Perfect voor gezellige avonden thuis. Probeer het vandaag nog.
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 45 minuten
Rusttijd: 5 minuten
Totale tijd: 1 uur 5 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 450kcal
Cost: $15

Equipment

  • Ovenschaal
  • Grote pan
  • Houten lepel
  • Schaar of mes voor het snijden

Ingrediënten

  • 500 g Rundvlees, in blokjes gesneden
  • 2 stuks Rode paprika's, in reepjes
  • 400 g Aardappelen, in blokjes
  • 1 stuks Ui, fijngehakt
  • 2 teentjes Knoflook, geperst
  • 2 el Paprikapoeder
  • 400 ml Tomatensaus
  • 200 ml Runderbouillon
  • 2 el Olijfolie
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper

Instructies

  • Begin met het snijden van de aardappelen en paprika's in gelijke stukken.
  • Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
  • Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten bruin.
  • Strooi het paprikapoeder over het vlees en roer goed door.
  • Voeg de tomatensaus en bouillon toe en laat het mengsel even pruttelen.
  • Proef en breng op smaak met zout en peper.
  • Schik de aardappelblokjes en paprika in een ovenschaal en giet het vleesmengsel eroverheen.
  • Zet de schotel in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius en laat hem ongeveer 45 minuten bakken.

Notities

Verzamel alle ingrediënten voor een smakelijke goulash ovenschotel die iedereen behaagt. Dit gerecht is perfect voor de koude avonden en is eenvoudig te bereiden.

Nutrition

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 35g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 85mg | Sodium: 900mg | Potassium: 800mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 15IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 4mg | Iron: 20mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!