Ontdek waarom deze Garnituur met Garnalen en Mozzarella een must-try is. Simpel te maken én vol smaak perfect voor elk diner of feestje. Probeer het nu.
Rol het bladerdeeg uit en snijd er vier cirkels uit voor de tartelettevormpjes.
Druk de cirkels in de vormen en prik de bodem overal door met een vork.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel deze over de bodems.
Leg vier garnalen op elke tartelette en voeg zout en peper toe.
Klop de eieren met de room, melk, herbes de Provence, zout en peper in een kom.
Giet het mengsel langzaam over de garnalen en mozzarella, maar laat de bovenkant van de garnalen vrij.
Bak de tartelettes in de oven gedurende 20 tot 25 minuten tot de bovenkant lichtbruin is en de vulling gestold.
Laat de tartelettes even afkoelen voordat je ze serveert.
Notities
Je kunt de garnalen marineren in citroensap en knoflook voor extra smaak. Deze tartelettes zijn heerlijk als voorgerecht of op een buffet. Bewaar eventuele leftovers in een luchtdichte doos in de koelkast en verwarm ze in de oven voor een knapperig resultaat.