Ga terug
+ servings
Wrap-salade met gerookte zalm en dille-yoghurtdressing

Wrap-salade met gerookte zalm en dille-yoghurtdressing

Ontdek de heerlijke combinatie van frisse groenten en romige dressing in deze Wrap-salade met gerookte zalm en dille-yoghurtdressing. Perfect voor elke gelegenheid!
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Rusttijd: 10 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 350kcal
Cost: $15

Equipment

  • Schaar of mes
  • Mengkom voor de dressing
  • Schaal om de salade te serveren
  • Scheplepel en garde voor de dressing

Ingrediënten

  • 200 g Gerookte zalm, in dunne reepjes gesneden
  • 4 stuks Wraps, in dunne reepjes gesneden
  • 150 g Rucola
  • 1 stuks Avocado, in plakjes gesneden
  • 1 stuks Rode ui, in dunne ringen gesneden
  • 100 g Cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 stuks Komkommer, in dunne schijfjes gesneden
  • naar smaak Zout
  • naar smaak Peper
  • 1 bosje Verse dille, fijngehakt
  • 200 g Griekse yoghurt
  • 1 el Citroensap
  • 1 el Olijfolie

Instructies

  • Snijd de wraps in dunne reepjes en leg ze apart.
  • Mix de Griekse yoghurt met citroensap, olijfolie, dille en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de avocado, halveer de cherrytomaatjes en snijd de komkommer in schijfjes.
  • Leg alle ingrediënten in een grote schaal met de rucola als basis.
  • Druppel de dressing over de salade en meng alles voorzichtig door elkaar.

Notities

Gebruik altijd verse ingrediënten voor de beste smaak. Experimenteer met verschillende groenten voor variatie. Bewaar de dressing apart voor het beste resultaat. Serveer met extra dille en een schaaltje dressing voor extra smaak.

Nutrition

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 22g | Fat: 18g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 4g | Sugar: 2g | Vitamin A: 1500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!