Verwennerij: Bûche Framboise-Mascarpone Zelf Maken!
Ontdek het heerlijke recept van Délice de Bûche Framboise-Mascarpone! Dit Franse dessert combineert romige mascarpone en frisse frambozen voor een elegante traktatie. Perfect voor elke gelegenheid!
Klop in een grote kom de eidooiers met de suiker en vanillesuiker tot een romig mengsel.
Voeg de mascarpone en het citroensap toe en meng voorzichtig tot een gladde massa.
Klop in een aparte kom de slagroom stijf en vouw deze voorzichtig door het mascarponemengsel.
Verkruimel de biscuitrol en leg deze op de bodem van een bûchevorm.
Voeg een laag frambozen toe bovenop de biscuit.
Giet het mascarponemengsel over de frambozen en zorg ervoor dat alles goed bedekt is.
Voeg een tweede laag frambozen toe en eindig met een laag mascarponecrème.
Laat de bûche minstens 4 uur (of idealiter een nacht) opstijven in de koelkast.
Decoreer met geraspte chocolade en extra frambozen vlak voor het serveren.
Notities
Délice de Bûche Framboise-Mascarpone is een prachtig dessert dat je vrienden en familie versteld zal doen staan zonder al te veel inspanning in de keuken.