Verwen uw Gasten met een Elegante Ferrero Rocher Kerststronk! 🎄
Ontdek de Bûche de Noël met Ferrero Rocher: Een feestelijke traktatie met rijke chocola en knapperige hazelnoten. Perfect voor Kerst of elke feestelijke gelegenheid!
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakvorm met bakpapier.
Klop in een grote kom de eieren en suiker tot een luchtig en licht mengsel.
Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg deze voorzichtig toe aan het eimengsel. Voeg een snufje zout toe.
Smelt de chocolade au bain-marie en meng dit door het beslag.
Voeg de gehakte hazelnoten toe en roer lichtjes door.
Giet het beslag in de bakvorm en bak het 12-15 minuten. Laat volledig afkoelen.
Klop de crème liquide op tot slagroom en meng voorzichtig de praliné erdoor.
Keer de afgekoelde cake om op een vochtige theedoek, verwijder het bakpapier en bestrijk met de pralinéganache.
Rol de cake voorzichtig op tot een stronk, wikkel in plasticfolie en laat minstens 2 uur in de koelkast rusten.
Bestrooi voor het serveren met poedersuiker en decoreer naar wens met hazelnoten of chocoladestukjes.
Notities
Deze elegante Ferrero Rocher kerststronk kan vooraf gemaakt worden, wat je tijd bespaart tijdens de drukke feestdagen. Voeg gouden eetbare decoraties toe voor extra glamour!