Ga terug
+ servings
Peperkoek Hapjes met Chorizo

Verwen Uw Gasten: Bouchées met Geitenkaas en Chorizo!

Ontdek Bouchées Pain d'Épices, Chèvre & Chorizo - een verfijnd aperitiefhapje vol smaken! Perfect voor feestjes. Makkelijk te maken en binnen 10 minuten klaar. Probeer het nu!
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 8 minuten
Voorbereidingstijd en rusttijd: 30 minuten
Totale tijd: 48 minuten
Servings: 16 hapjes
Calories: 120kcal

Equipment

  • Oven
  • Bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

  • 1 buche Geitenkaas
  • 8 plakjes Chorizo
  • 4 sneetjes Peperkoek In vierkante stukjes gesneden
  • 1 tl Honing (optioneel, voor serveren)

Instructies

  • Snijd de peperkoek in vierkante stukjes van ongeveer 4 cm. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes. Leg een plakje geitenkaas op elk stukje peperkoek.
  • Voeg een plakje chorizo toe bovenop de kaas. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak ze 8 minuten in de oven, tot de kaas begint te smelten en de chorizo licht krokant is.
  • Haal uit de oven en druppel eventueel wat honing over de hapjes. Serveer direct en geniet!

Notities

Deze Bouchées zijn perfect om je gasten te verwennen met hun unieke samenwerking van zoetheid en hartigheid. Ideaal voor bij een goed glas wijn!

Nutrition

Calories: 120kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 6g | Fat: 8g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 6g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 60mg | Iron: 1mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!