Verwen jezelf met Verrukkelijke Cheesecake Salé en Gerookte Zalm!
Ontdek een uniek, hartig recept: Cheesecake Salé au Saumon Fumé. Verrijk je diner met romige texturen en verfijnde zalmsmaken. Eenvoudig te maken, ideaal voor elke gelegenheid.
Verkruimel de zoute biscuits in een kom en meng met de gesmolten boter tot een samenhangend mengsel.
Druk dit mengsel stevig in de bodem van een springvorm en zet in de koelkast.
Klop in een andere kom de roomkaas glad. Voeg één voor één de eieren toe en meng goed.
Roer de crème fraîche, citroensap, dille, zout en peper door het mengsel.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg deze voorzichtig toe.
Giet het mengsel over de biscuitbodem en strijk glad met een spatel.
Bak de cheesecake 30 minuten in de oven, of tot de vulling stevig is.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet minstens 4 uur in de koelkast.
Garneer met extra zalm en verse dille voor het serveren.
Notities
Deze Cheesecake Salé au Saumon Fumé is een geweldige keuze voor wie van hartige en innovatieve recepten houdt. Perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen!