Verwen Jezelf met Verrukkelijke Bretoense Cake met Zout Boter
Ontdek het recept voor Délicieux Cake Breton au Beurre Salé, een traditionele Franse lekkernij boordevol smaak en eenvoud. Perfect voor bij de koffie of als dessert!
Klop de gezouten boter en suiker samen tot een romig mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe en klop goed door.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout en voeg toe. Vermeng tot een glad beslag.
Roer de crème fraîche erdoor voor extra zachtheid.
Vet een cakevorm in met boter, bestuif met bloem, en giet het beslag erin.
Bak de cake 40-50 minuten tot goudbruin. Prikker in het midden moet er schoon uitkomen.
Laat afkoelen, haal uit de vorm, en geniet van de cake!
Notities
Deze Bretoense cake met gezouten boter is een eenvoudige en toch elegante traktatie die de Franse keuken in je huis brengt. Probeer eens noten of chocolade toe te voegen voor een heerlijke twist.