Verwen jezelf met Toulouse saucijzen met mosterd en champignons!
Ontdek het hartverwarmende Franse gerecht Saucisses de Toulouse à la Moutarde et aux Champignons. Geniet van sappige worstjes in een romige mosterd-champignonsaus.
Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden ui toe en bak tot deze glazig is.
Voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 5 minuten tot ze goudbruin en zacht zijn.
Verwijder de velletjes van de worstjes en vorm kleine balletjes van het vlees. Voeg deze toe aan de pan en bak ze rondom bruin.
Roer de Dijon-mosterd, kippenbouillon en crème fraîche door de pan en meng goed.
Laat het geheel 10 minuten sudderen op laag vuur tot de saus iets indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer warm, gegarneerd met verse peterselie. Heerlijk met aardappelpuree of pasta!
Notities
De romige saus met Dijon-mosterd en smeuïge crème fraîche is een ware traktatie voor de smaakpapillen, terwijl de Toulouse-worstjes hun traditionele smaak behouden dankzij de kruiden en handgemaakte techniek.