Verwen Jezelf met deze Ultieme Chocoladefondant in 20 Min!
Ontdek dit snelle en heerlijke recept voor Gâteau Chocolat Fondant Ultra Rapide: smeltende chocoladetaart in slechts enkele minuten. Perfect voor elke gelegenheid!
Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de chocolade en boter samen op laag vuur in een steelpan. Roer tot een glad mengsel.
Klop in een grote kom de eieren, suiker en vanillesuiker tot een luchtig en licht mengsel. Voeg het gesmolten chocolade-botermengsel toe aan de eieren en meng goed.
Zeef de bloem en voeg deze voorzichtig toe. Meng tot alles goed is opgenomen. Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak 10-12 minuten in de oven. De randen moeten stevig zijn, maar de binnenkant zacht en smeuïg. Laat het enkele minuten afkoelen voordat je het uit de vorm haalt. Serveer warm voor de ultieme fondant ervaring!
Notities
Deze chocoladefondant brengt een stukje Franse patisserie naar je huis met minimale inspanning. Een heerlijke traktatie voor chocoholics!