Verwen Je Taarten met Romig Glaazuur van Gecondenseerde Melk!
Ontdek Glaçage au Lait Concentré: het ultiem romige, glanzende glazuur voor gebak. Makkelijk, snel en perfect voor elke gelegenheid! Probeer dit heerlijke recept nu!
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten
Totale tijd: 5 minuten minuten
Servings: 12 porties
Calories: 180 kcal
200 g Gecondenseerde melk (gesuikerd) 100 g Boter (zacht) 200 g Poedersuiker
Klop de boter met een mixer tot een romige massa.
Giet deze langzaam bij de boter en blijf mixen.
Zeef de poedersuiker en voeg deze geleidelijk toe. Mix tot een gladde, glanzende crème.
Breng het glazuur aan op je gebak met een spatel of spuitzak.
Dit glazuur is veelzijdig en kan worden aangepast met smaken zoals vanille of citroenrasp voor extra variatie.
Calories: 180 kcal | Carbohydrates: 30 g | Protein: 2 g | Fat: 9 g | Saturated Fat: 5 g | Cholesterol: 25 mg | Sodium: 60 mg | Potassium: 100 mg | Sugar: 28 g | Vitamin A: 200 IU | Calcium: 60 mg