Verwen je Smaakpapillen met Kabeljauw in Romige Mosterdsaus!
Ontdek het recept voor een Franse klassieker: kabeljauwfilets in romige mosterdsaus. Eenvoudig, chic en snel te bereiden voor een smaakvol en gezond diner!
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte sjalot toe en bak deze 2-3 minuten tot hij glazig is.
Leg de kabeljauwfilets in de pan en bak ze 3-4 minuten aan elke kant, totdat ze goudbruin en gaar zijn. Haal de filets uit de pan en zet ze opzij.
Voeg in dezelfde pan de crème fraîche en mosterd toe. Roer goed door om alle smaken van de pan los te maken. Laat de saus 2-3 minuten zachtjes pruttelen tot deze iets indikt.
Leg de kabeljauw terug in de pan, voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper. Laat nog 2 minuten sudderen zodat de smaken zich goed mengen.
Serveer de kabeljauw direct, gegarneerd met verse peterselie.
Notities
Probeer de kabeljauw schotel te serveren met een bijgerecht van gestoomde groenten of een frisse salade voor een complete en gezonde maaltijd!