Verwen je gasten met Avocado Mousse en Gerookte Zalm!
Maak indruk met mousse festive avocat-saumon fumé als voorgerecht. Een eenvoudig en verfijnd gerecht met avocado en gerookte zalm – perfect voor elk feest. Probeer het nu!
Schil en ontpit de avocado's. Doe ze samen met de roomkaas en het sap van een citroen in een blender.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg deze toe aan de blender. Mix tot een gladde en romige mousse.
Breng op smaak met een snufje zout en peper. Voeg eventueel wat verse dille toe voor extra smaak.
Schep de mousse in kleine glaasjes of ramequins.
Laat de mousse minstens een uur in de koelkast opstijven.
Garneer vlak voor het serveren met een takje dille en serveer met crackers voor een knapperige bite.
Notities
Dit feestelijke voorgerecht is perfect voor samenkomsten. Met zijn snelle bereidingstijd kun je genieten van een verfijnd gerecht zonder uren in de keuken door te brengen.