Verwen je Familie: Krokante Baguettes met Ham en Mozzarella!
Ontdek hoe je romige, knapperige en smaakvolle gevulde baguettes met ham en mozzarella maakt. Perfect voor een snelle lunch of gezellige picknick! Probeer het recept nu.
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht). Snijd de baguette in de lengte open, maar niet helemaal door.
In een kom meng je de olijfolie, mosterd, zout en peper tot een smeuïge saus. Besmeer de binnenkant van de baguette met dit mengsel.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes en leg afwisselend een laag ham en een laag mozzarella in de baguette. Voeg eventueel wat verse basilicumblaadjes toe voor extra smaak.
Wikkel de baguette in aluminiumfolie en bak 10-12 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
Haal uit de oven, laat even afkoelen en snijd in stukjes. Geniet ervan!
Notities
Deze gevulde baguettes zijn perfect voor elke gelegenheid en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende smaakvoorkeuren!