Ga terug
+ servings
Verrines Saumon St-Moret

Verrines Saumon St-Moret

Ontdek waarom deze Verrines Saumon St-Moret een must-proberen zijn. Simpel te maken maar vol charme en perfect voor elk feestje of luxe avond thuis.
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Koeling: 1 uur
Totale tijd: 1 uur 15 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 210kcal
Cost: $15

Equipment

  • Scherp mes
  • Snijplank
  • Mengkom
  • Verrines of kleine glazen

Ingrediënten

  • 200 g Saumon fumé
  • 150 g Fromage St-Moret
  • 1 stuk Citroen
  • 1 bosje Aneth
  • naar smaak Peper

Instructies

  • Snijd de saumon fumé in kleine stukjes.
  • Meng de St-Moret met het sap van één citroen in een kom, roer luchtig.
  • Voeg de fijngehakte aneth toe en breng op smaak met peper.
  • Begin met een laagje saumon fumé in de verrines, gevolgd door een laagje van het fromagemengsel en herhaal dit.
  • Zet de verrines minimaal één uur in de koelkast om de smaken te laten mengen.

Notities

Zorg ervoor dat je verse citroen gebruikt voor een beter resultaat. Deze verrines zijn perfect voor chique gelegenheden, maar ook als luxe snack. Je kunt ze tot 24 uur van tevoren maken en in de koelkast bewaren, maar zorg ervoor dat ze goed afgedekt zijn.

Nutrition

Calories: 210kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 10g | Fat: 18g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 450mg | Potassium: 150mg | Vitamin A: 5IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 4mg | Iron: 1mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!