Verleidelijke Tropische Vissensoep met Romige Kokosmelk
Ontdek de tropische smaken van Soupe de poisson tropicale au lait de coco! Eenvoudig, gezond en exotisch; perfect voor ieder moment. Breng je zintuigen naar de zon!
Verhit een beetje olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze glazig zijn.
Doe de gember en rode paprika erbij en bak nog een paar minuten tot de paprika zacht is.
Voeg de rode currypasta toe en roer goed door om de aroma's vrij te laten komen.
Schenk de visbouillon en gehakte tomaten in de pan. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
Voeg de visfilets toe en kook nog 5 minuten tot de vis gaar en mals is.
Roer de kokosmelk en limoensap erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Laat nog 2 minuten sudderen.
Serveer de soep warm en garneer met verse koriander.
Notities
Ga voor verse, zorgvuldig geselecteerde vis voor een optimale smaakervaring. Verse koriander en een hint van chili zorgen voor extra diepte in deze tropische soep.