Geniet van Fruits de Mer Crémeux au Vin Blanc, een elegant Frans gerecht met zeevruchten in romige wittewijnsaus. Perfect voor elke gelegenheid en makkelijk in 30 min. te maken!
Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg de gemengde zeevruchten toe en bak 5-7 minuten, tot ze gaar zijn.
Schenk de witte wijn erbij en laat 3-4 minuten sudderen, zodat de alcohol verdampt.
Roer de crème fraîche en het paprikapoeder erdoor. Laat 5 minuten zachtjes koken tot de saus dikker wordt.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer direct, gegarneerd met verse bieslook.
Notities
Fruits de Mer Crémeux is niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam, dankzij de eiwitten en omega-3 vetzuren uit de zeevruchten. Perfect voor wie een evenwichtige maaltijd wil!