Ga terug
+ servings
Cajun Pasta met Garnalen

Verleidelijke Pasta Alfredo Cajun met Garnalen en Steak

Ontdek de heerlijke Pâtes Alfredo Cajun met garnalen en steak. Een romige sensatie met een pittige twist. Perfect voor elk diner! Probeer dit smaakvolle recept vandaag nog.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Rusttijd: 30 minuten
Totale tijd: 1 uur
Servings: 4 personen
Calories: 600kcal

Equipment

  • Grote pan voor de pasta
  • Koekenpan voor de saus
  • Vergiet om de pasta af te gieten
  • Houten lepel voor het roeren

Ingrediënten

  • 250 g fettuccine
  • 300 g gepelde garnalen
  • 200 g steak in blokjes
  • 1 kopje crème fraîche
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels boter
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 theelepel Cajun-kruiden
  • 1 snufje zout en peper naar smaak
  • 1 handjevol verse peterselie voor garnering

Instructies

  • Kook de fettuccine in een grote pan met gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
  • Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak tot deze goudbruin is.
  • Voeg de steakblokjes toe aan de pan en bak tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij.
  • Doe de garnalen in dezelfde pan en bestrooi met Cajun-kruiden. Bak tot ze roze zijn.
  • Voeg de steak weer toe aan de pan en roer de crème fraîche erdoor. Laat 2-3 minuten sudderen.
  • Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en meng goed. Strooi de Parmezaanse kaas erover en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer direct, gegarneerd met verse peterselie.

Notities

Dit gerecht is een feest voor je smaakpapillen. Varieer naar eigen smaak met de hoeveelheid Cajun-kruiden voor extra pit.

Nutrition

Calories: 600kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 40g | Fat: 30g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 3g | Vitamin A: 15IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 30mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!