Verleidelijke Pasta Alfredo Cajun met Garnalen en Steak
Ontdek de heerlijke Pâtes Alfredo Cajun met garnalen en steak. Een romige sensatie met een pittige twist. Perfect voor elk diner! Probeer dit smaakvolle recept vandaag nog.
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Rusttijd: 30 minuten minuten
Totale tijd: 1 uur uur
Servings: 4 personen
Calories: 600 kcal
250 g fettuccine 300 g gepelde garnalen 200 g steak in blokjes 1 kopje crème fraîche 50 g geraspte Parmezaanse kaas 2 eetlepels boter 2 teentjes knoflook fijngehakt 1 theelepel Cajun-kruiden 1 snufje zout en peper naar smaak 1 handjevol verse peterselie voor garnering
Kook de fettuccine in een grote pan met gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak tot deze goudbruin is.
Voeg de steakblokjes toe aan de pan en bak tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij.
Doe de garnalen in dezelfde pan en bestrooi met Cajun-kruiden. Bak tot ze roze zijn.
Voeg de steak weer toe aan de pan en roer de crème fraîche erdoor. Laat 2-3 minuten sudderen.
Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en meng goed. Strooi de Parmezaanse kaas erover en breng op smaak met zout en peper.
Serveer direct, gegarneerd met verse peterselie.
Dit gerecht is een feest voor je smaakpapillen. Varieer naar eigen smaak met de hoeveelheid Cajun-kruiden voor extra pit.
Calories: 600 kcal | Carbohydrates: 40 g | Protein: 40 g | Fat: 30 g | Saturated Fat: 15 g | Cholesterol: 200 mg | Sodium: 800 mg | Potassium: 600 mg | Fiber: 3 g | Sugar: 3 g | Vitamin A: 15 IU | Vitamin C: 10 mg | Calcium: 20 mg | Iron: 30 mg