Verleidelijke Boeuf Sauté met Uien: Snel en Smakelijk!
Ontdek het snelle en smaakvolle recept van Bœuf Sauté aux Oignons. Perfect voor een doordeweekse maaltijd of een diner met vrienden. Lees hier de geschiedenis en tips.
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Rusttijd: 10 minuten minuten
Totale tijd: 40 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 320 kcal
500 g Rundersteak of schouderstuk 2 grote Uien (in dunne ringen) 2 eetlepels Olijfolie 1 eetlepel Balsamicoazijn 2 teentjes Knoflook (fijngehakt) 1 theelepel Paprikapoeder 1 snufje Zout (naar smaak) 1 snufje Peper (naar smaak) 2 el Verse peterselie (voor de garnering)
Snijd het rundvlees in dunne reepjes en marineer met zout, peper en paprikapoeder.
Snijd de uien in dunne ringen.
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de uien tot ze glazig zijn.
Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut.
Zet het vuur hoog en voeg het rundvlees toe. Bak 5-7 minuten tot het mooi bruin is.
Blus af met balsamicoazijn en meng goed.
Serveer warm, gegarneerd met verse peterselie.
Dit gerecht is perfect voor de drukke thuiskok die houdt van rijke smaken zonder veel voorbereidingstijd.
Calories: 320 kcal | Carbohydrates: 15 g | Protein: 28 g | Fat: 18 g | Saturated Fat: 4 g | Cholesterol: 75 mg | Sodium: 180 mg | Potassium: 450 mg | Fiber: 2 g | Sugar: 7 g | Vitamin A: 10 IU | Vitamin C: 12 mg | Calcium: 4 mg | Iron: 20 mg