Ga terug
+ servings
Tonenbrood met Kaasrecept

Verleidelijk Tonenbrood met Kaas: Een Smakenexplosie! 🍞

Ontdek het eenvoudige en heerlijke recept voor Délicieux Pain de Thon au Fromage, ideaal voor lunch, picknicks of als hoofdgerecht. Voedzaam, budgetvriendelijk en veelzijdig!
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 40 minuten
Totale tijd: 55 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 250kcal

Equipment

  • Oven
  • Mengkom
  • Cakevorm
  • Garde of spatel

Ingrediënten

  • 1 blik Tonijn (uitgelekt)
  • 150 g Geraspte kaas
  • 2 Eieren
  • 100 g Bloem
  • 1 zakje Bakpoeder
  • 2 el Melk
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper
  • 1 el Provençaalse kruiden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de tonijn uitlekken en verkruimel deze in een grote kom.
  • Voeg de eieren, geraspte kaas en melk toe. Meng goed. Voeg vervolgens bloem, bakpoeder, zout, peper en Provençaalse kruiden toe, en meng tot een glad beslag.
  • Giet het beslag in een ingevette cakevorm. Bak 35-40 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.
  • Laat het enkele minuten afkoelen voor je het uit de vorm haalt. Serveer warm of koud!

Notities

Dit tonijnbrood met kaas is perfect voor zowel lunch als avondeten. Bewaar het goed afgesloten in de koelkast voor een snelle maaltijd op drukke dagen.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 18g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 110mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 8IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 25mg | Iron: 10mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!