Verleidelijk Tonenbrood met Kaas: Een Smakenexplosie! 🍞
Ontdek het eenvoudige en heerlijke recept voor Délicieux Pain de Thon au Fromage, ideaal voor lunch, picknicks of als hoofdgerecht. Voedzaam, budgetvriendelijk en veelzijdig!
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de tonijn uitlekken en verkruimel deze in een grote kom.
Voeg de eieren, geraspte kaas en melk toe. Meng goed. Voeg vervolgens bloem, bakpoeder, zout, peper en Provençaalse kruiden toe, en meng tot een glad beslag.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm. Bak 35-40 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.
Laat het enkele minuten afkoelen voor je het uit de vorm haalt. Serveer warm of koud!
Notities
Dit tonijnbrood met kaas is perfect voor zowel lunch als avondeten. Bewaar het goed afgesloten in de koelkast voor een snelle maaltijd op drukke dagen.