Verkwikkende Pompoencurry met Rode Bonen en Sojamelk
Ontdek een romige, voedzame vegetarische pompoencurry met rode bonen en sojamelk. Perfect voor een gezonde maaltijd met vrienden of een rustige avond thuis!
Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
Fruit de ui tot deze glazig is (ongeveer 5 minuten).
Voeg de knoflook, currypasta en kurkuma toe. Roer goed door en bak 2 minuten mee.
Doe de pompoen en paprika in de pan en meng alles goed door elkaar.
Voeg de sojamelk en rode bonen toe en breng het geheel aan de kook.
Laat de curry 20-25 minuten zachtjes pruttelen, tot de pompoen zacht is.
Breng op smaak met zout en bestrooi met verse koriander.
Serveer warm met rijst of naanbrood.
Notities
Deze verkwikkende pompoencurry kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke smaakvoorkeur door toevoeging van extra kruiden of groenten. Probeer het te combineren met volkoren rijst voor een vezelrijke maaltijd!