Verfijnde Mini Tatins van Foie Gras en Appels voor Impressie
Ontdek het geheime recept voor Mini Tatins de Foie Gras met appels. Een luxe, eenvoudig te maken hapje dat je gasten tijdens feestelijke diners zeker zal bekoren!
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes.
Smelt de boter in een pan, voeg de suiker toe en bak de appels 5-7 minuten tot ze goudbruin zijn.
Snijd de foie gras in kleine stukjes en breng op smaak met zout en peper.
Leg een paar stukjes foie gras onderin kleine bakvormpjes en bedek met de gekarameliseerde appels.
Snijd het deeg in kleine cirkels en leg deze over de appels, druk de randen lichtjes aan.
Zet de vormpjes 20 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en knapperig is.
Laat even afkoelen, keer de tatins om en serveer direct.
Notities
Mini Tatins de Foie Gras aux Pommes zijn een verfijnd en luxe voorgerecht dat perfect past bij elk feestelijk diner. De combinatie van zoetheid en romigheid zal indruk maken op alle gasten!