Verbluffende Bûche Framboise-Mascarpone: Een Hemelse Traktatie
Maak indruk met de Bûche Framboise-Mascarpone Éblouissante! Een luchtig, feestelijk dessert met mascarpone en frambozen. Perfect voor elke feestelijke gelegenheid.
Verwarm de oven voor op 180°C (thermostaat 6). Scheid het eiwit van de eidooiers. Klop de eidooiers samen met de suiker en vanillesuiker tot een romig mengsel.
Voeg de bloem en gesmolten boter toe en meng goed. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel ze voorzichtig door het beslag.
Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en strijk het glad. Bak 12-15 minuten tot het biscuit goudbruin is.
Klop de slagroom stijf en meng deze met de mascarpone tot een luchtige crème.
Laat het biscuit afkoelen en verwijder het voorzichtig van het bakpapier. Smeer de mascarponecrème over het biscuit en verdeel de frambozen erover.
Rol het biscuit voorzichtig op tot een bûche. Wikkel strak in folie en laat minstens een uur opstijven in de koelkast.
Garneer met extra frambozen en een beetje poedersuiker voor een feestelijke uitstraling.
Notities
Perfect for impressing guests at any celebration. Add raspberry liqueur for an extra touch!