Ontdek heerlijke trifle recepten met lagen van sponscake custard en fruit. Perfect voor feestelijke gelegenheden of als verfrissend dessert met mogelijkheden tot personalisatie. Maak vandaag je eigen trifle.
200gFruit (bijvoorbeeld aardbeien, frambozen of kiwi)
1stuksJelly (optioneel)
50gChocoladeschaafsel
Instructies
Begin met het maken van de custard volgens de instructies op de verpakking en geef het een luxe touch met een beetje vanille-extract.
Snijd de sponscake in plakken en leg deze als eerste laag in de glazen schaal. Besprenkel eventueel met een beetje sap.
Voeg een laag custard toe, gevolgd door een laag froot, herhaal dit totdat de schaal bijna vol is.
Top de trifle af met slagroom en chocoladeschaafsel. Laat de trifle minimaal een uur in de koelkast rusten voordat je het serveert.
Notities
Dit trifle-recept is perfect voor feestelijke gelegenheden en biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. Geniet van dit heerlijke en kleurrijke dessert!