Ontdek het geheim achter Traditioneel Chili Con Carne en maak een heerlijk gerecht dat iedereen zal smaken. Perfect voor elke avondmaal tijd met familie en vrienden. Proef de rijke smaken vandaag nog.
Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
Voeg de ui, knoflook en paprika toe en laat 2-3 minuten sudderen tot ze zacht zijn.
Voeg het rundergehakt toe en bak het in kleine porties losgemaakt, ongeveer 5-7 minuten.
Meng de chilipoeder, komijn, koriander en paprikapoeder door het vlees en laat 1 minuut meebakken.
Voeg de gepureerde tomaten, tomatenpuree en bonen toe, breng aan de kook en laat 45 minuten op laag vuur sudderen.
Serveer het chili in kommen en garneer met avocado, rode ui, koriander, zure room en feta.
Notities
Gebruik verse kruiden voor een frissere smaak. Pas de hoeveelheid chilipoeder aan naar je eigen voorkeur voor pittigheid. Laat het gerecht minimaal 10 minuten rusten voor serveren om de smaken goed te laten samensmelten. Dit gerecht blijft tot 3 dagen goed in de koelkast en kan tot 3 maanden worden ingevroren. Voeg voor extra diepgang een scheutje donker bier toe tijdens het sudderen.