Ontdek de heerlijke combinatie van Sushi bowl met zalm, mango en wakame. Een fris gerecht met verse ingrediënten, perfect voor elke dag. Probeer het nu.
1stuksRijpe mango, geschild en in reepjes gesneden
1stuksAvocado, in plakjes
50gramWakame (gedroogd zeewier), volgens instructies op de verpakking bereid
200gramSushi rijst, gekookt volgens instructies
1elSesamzaadjes
1tlSojasaus (optioneel)
1tlWasabi (optioneel)
Instructies
Kook de sushi rijst volgens de instructies op de verpakking en laat deze afkoelen tot kamertemperatuur.
Snijd de zalm, mango en avocado in mooie plakjes en leg alles apart klaar.
Hydrateer de wakame volgens de instructies op de verpakking en laat het uitlekken.
Begin met een basis van sushi rijst in een kom en verdeel de zalm, mango, avocado en wakame mooi over de rijst. Bestrooi met sesamzaadjes en voeg eventueel sojasaus of wasabi toe.
Notities
Gebruik altijd verse ingrediënten voor de beste smaak. Experimenteer met verschillende soorten vis of fruit om je eigen favoriete combinatie te vinden. Bewaar restjes apart in luchtdichte bakjes in de koelkast; zalm kan maximaal één dag bewaard worden.