Ontdek hoe leuk en eenvoudig sushi maken is met dit sushi recept. Perfect voor beginners en gezellig om te maken met vrienden en familie. Probeer het vandaag.
Kook de sushi rijst volgens de instructies op de verpakking en laat hem afkoelen. Meng voorzichtig de rijstazijn erdoorheen.
Snijd de zalm of kip in dunne reepjes, de avocado in smalle repen, en de komkommer op dezelfde manier.
Leg een zeewierschijfje op een bamboematje. Verdeel een laagje rijst, laat een randje vrij aan de bovenkant. Leg de vullingen in het midden en rol voorzichtig op.
Snijd de rol in gelijke stukken met een scherp mes en serveer met wasabi en sojasaus.
Notities
Experimenteer met verschillende vullingen zoals mango of gerookte eendenborst.Gebruik altijd scherpe messen voor nette snedes.Bewaar restjes in de koelkast en eet ze binnen 24 uur op.Oefening baart kunst, dus blijf proberen om je techniek te verbeteren!