Ontdek waarom Saucisses Moutarde Oignons zo bijzonder zijn. Een heerlijk Franse klassieker met sappige worstjes, zoete uien en een romige moutardesaus. Perfect voor elke maaltijd.
Haal de saucissen 15 minuten van tevoren uit de koelkast.
Verwarm een grote pan met een mengsel van olie en boter op middelhoog vuur.
Leg de saucissen erin en draai ze regelmatig om ze mooi bruin te laten worden (ongeveer 10 minuten).
Pel en snijd de uien in dunne ringen.
Haal de saucissen uit de pan en bak de uien op laag vuur tot ze zacht en lichtbruin zijn (ongeveer 10 minuten).
Voeg de saucissen terug toe aan de pan met de uien.
Roer de moutarde erdoor en verdeel deze goed over de saucissen.
Giet de crème fraîche erbij en roer alles door elkaar tot je een gladde saus hebt.
Laat het geheel nog 10 tot 15 minuten sudderen op laag vuur.
Breng op smaak met zout en peper.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Zorg ervoor dat de saucissen niet te veel vet verliezen tijdens het bakken; dit kan de saus te vet maken. Probeer verschillende soorten moutarde om te zien welke je het meest bevalt. Bewaar restjes in een luchtdichte container in de koelkast tot 3 dagen. Dit gerecht kan niet goed worden ingevroren; voeg de crème fraîche pas toe bij het opwarmen.