Ontdek waarom deze Romige Tortellini Schotel je nieuwe favoriet wordt! Een romig en troostend gerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat. Ideaal voor drukke dagen of gezellige avonden met vrienden. Probeer het vandaag nog.
1snufjePaprikapoeder of milde chilipoeder voor garnering
Instructies
Kook de tortellini in een grote pan met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de sjalot en knoflook tot ze zacht en lichtbruin zijn (ongeveer 2-3 minuten).
Voeg de room en mosterd toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper, en laat de saus sudderen.
Rasp de parmezaan fijn en voeg deze toe aan de saus, roer goed door.
Giet de tortellini af en meng ze voorzichtig door de saus.
Garneer de schotel met verse peterselie of bieslook en serveer direct.
Notities
Bewaar restjes in een afgesloten container in de koelkast. Hij blijft maximaal 2 dagen goed. Voor een lekkerder sausje, voeg een scheutje pasta-kookwater toe. Experimenteer met verschillende soorten tortellini of voeg extra groenten toe voor een gezondere variant. Dien de schotel op in kommen met een rand, zodat de saus niet wegloopt en garneer met extra parmezaan voor een luxe uitstraling.