Was de aardappels en leg ze in een grote pan met koud water, voeg een snufje zout toe en breng aan de kook.
Laat de aardappels 15-20 minuten sudderen totdat ze gaar maar stevig zijn, giet ze af en laat afkoelen.
Meng in een aparte kom de yoghurt, mayonaise, mosterd en ciderazijn tot een gladde saus.
Voeg de rode ui en selderij toe aan de saus en meng goed.
Schep de saus voorzichtig door de afgekoelde aardappels en voeg de bieslook, peterselie en dille toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat de salade minimaal een uur in de koelkast rusten voordat je serveert.
Notities
Voeg een scheutje citroensap toe aan de saus voor extra frisheid. Gebruik verse kruiden voor de beste smaak. Deze salade is perfect om een dag van tevoren te bereiden. Bewaar hem goed afgesloten in de koelkast. Restjes zijn maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast; serveer deze koud.