recept pasta gezond
Ontdek een heerlijk en gezond pastarecept met verse ingrediënten en eenvoudige stappen. Perfect voor elke dag en aanpasbaar naar smaak. Probeer het nu.
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 10 minuten minuten
Totale tijd: 20 minuten minuten
Servings: 2 personen
Calories: 350 kcal
Pan
Pasta pot
Houten lepel
Snijplank
Keukenmes
200 g Volkorenspaghetti 250 g Cherrytomaten 150 g Spinazie 2 teentjes Knoflook (fijngehakt) 30 ml Olijfolie 100 g Fetakaas 1 snufje Zwarte peper 1 takje Basilicum
Kook de volkorenspaghetti volgens de instructies op de verpakking tot 'al dente'.
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de fijngehakte knoflook tot hij goudbruin is.
Voeg de cherrytomaten en spinazie toe en laat de spinazie verwelken.
Voeg de gekookte pasta toe en meng goed, breng op smaak met peper en basilicum.
Serveer met verkruimelde feta.
Dit recept voor pasta is perfect voor een gezond en snel avondmaal. Variëren kan eenvoudig met seizoensgebonden groenten of andere kaassoorten!
Calories: 350 kcal | Carbohydrates: 60 g | Protein: 12 g | Fat: 8 g | Saturated Fat: 4 g | Cholesterol: 30 mg | Sodium: 200 mg | Potassium: 400 mg | Fiber: 8 g | Sugar: 3 g | Vitamin A: 200 IU | Vitamin C: 15 mg | Calcium: 150 mg | Iron: 2 mg