Was de paksoi goed en snijd de stelen los van de bladeren.
Verwarm een wok of grote pan op middelhoog vuur.
Voeg een scheutje olie toe aan de hete wok en bak de kip tot deze goudbruin is (ongeveer 5 minuten).
Voeg de gesneden stelen van de paksoi toe en bak 2 minuten.
Voeg de bladeren van de paksoi toe en bak kort.
Voeg de sojasaus, gember en knoflook toe en roer goed door.
Laat nog 1 minuut op laag vuur sudderen.
Voeg indien gewenst de fijngehakte rode peper toe.
Notities
Voeg een beetje honing of agavesiroop toe aan de sojasaus voor een subtiele zoete noot. Vervang kip door tofu voor een vegetarische variant. Bewaar restjes in een luchtdichte doos in de koelkast tot 2 dagen. Opwarmen met een beetje water om uitdroging te voorkomen. Serveer het gerecht met gemalen zwarte peper en sesamzaadjes voor extra smaak en textuur.