Ontdek een heerlijk en simpel recept met roerbakgroenten. Maak een gezond maaltje in 15 minuten met verse groenten en snelle tips. Perfect voor elke drukke week.
Snijd de groenten in gelijke stukken voor een gelijkmatige bereiding.
Verhit een pan op hoog vuur en voeg een scheut olijfolie toe.
Voeg de harde groenten (broccoli en wortels) toe en bak een paar minuten.
Voeg de zachtere groenten (paprika en courgette) toe en bak kort mee.
Bren g op smaak met soyasaus, knoflookpoeder, zout en peper.
Serveer met verse kruiden en eventueel sesamolie of chilivlokken.
Notities
Voeg verschillende groenten toe voor variatie in smaak en textuur. Gebruik verse kruiden voor extra smaak en aroma. Je kunt dit gerecht makkelijk aanpassen door eiwitten zoals kip, tofu, of garnalen toe te voegen. Restjes kunnen worden hergebruikt in wraps, omeletten of soepen. Dit recept is ook eenvoudig veganistisch te maken door plantaardige alternatieven te gebruiken.