Begin door de kippendijen grondig te drogen met keukenpapier en bestrijk ze met olijfolie.
Mix de knoflook, paprikapoeder, komijn, oregano, zout en peper in een kleine kom en wrijf dit mengsel in de kippendijen.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Bak de kippendijen met de huid naar beneden 5-7 minuten tot ze goudbruin zijn en draai ze om om nog eens 5 minuten te bakken.
Verplaats de kippendijen naar een ovenvaste schaal, verwarm de oven voor op 180 graden Celsius, leg de citroenpartjes tussen de kippendijen en bak 25-30 minuten tot de binnenzijde 75 graden Celsius is.
Notities
Een klein geheim om je kippendijen extra sappig te maken: laat ze een nachtje marineren in de koelkast met de kruiden. Serveer de kippendijen met een frisse salade of rijst voor een complete maaltijd. Bewaar eventuele restjes in een luchtdichte container in de koelkast voor maximaal 3 dagen of vries ze in voor later.