Ontdek het heerlijke recept arretjescake met knapperige biscuit en zachte marshmallows. Simpel te maken en perfect voor elk feestje of gezellig samenzijn. Probeer het vandaag.
Smelt de chocolade en boter in een steelpan op laag vuur en roer regelmatig.
Verkruimel de koekjes in een grote kom tot ze op grof zand lijken.
Voeg de gesmolten chocolade toe aan de koekjes en meng goed.
Snijd de marshmallows in kleinere stukjes en voeg deze samen met de gehakte noten toe aan het mengsel en meng voorzichtig.
Bekleed een bakvorm met bakpapier, schep het mengsel erin en druk het stevig aan.
Dek de cake af met plasticfolie en laat hem minimaal 2 uur in de koelkast rusten.
Notities
Gebruik altijd goede kwaliteit chocolade voor de beste smaak. Je kunt de cake extra decoreren met poedersuiker of extra marshmallows voor een feestelijke uitstraling. Als je de cake hebt gemaakt, kan je deze in een luchtdichte doos maximaal een week bewaren in de koelkast. Snijd de cake in stukken en bewaar deze in de vriezer om langer te genieten van deze lekkernij.