Pastasalade met pesto, zongedroogde tomaat en pijnboompitten
Ontdek de heerlijke Pastasalade met pesto, zongedroogde tomaat en pijnboompitten. Simpel, snel en vol smaak. Ideaal voor elke maaltijd of feestje. Probeer het vandaag!
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking en spoel kort af onder koud water.
Meng de gekookte pasta met de pesto in een grote kom.
Voeg de zongedroogde tomaten toe en roer alles goed door elkaar.
Bestrooi de salade met de geroosterde pijnboompitten en eventueel rucola.
Voeg peper en optioneel geraspte Parmezaanse kaas toe voor de afwerking.
Notities
Deze salade is perfect voor warme zomerdagen of als gerecht voor een feestje. Bewaar restjes in een luchtdichte container, maar voeg de rucola pas toe vlak voor het serveren. Wil je de salade gezonder maken? Overweeg om vollegranenpasta te gebruiken of voeg extra groenten toe!