Pasta recepten vegetarisch
Ontdek de magie van pasta recepten vegetarisch met verse groenten en al dente pasta. Een kleurrijk en gezond gerecht klaar in 30 minuten, ideaal voor elke dag of speciale gelegenheden. Proef de Italiaanse twist met eenvoudige ingrediënten en oneindige variaties.
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Totale tijd: 30 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 350 kcal
200 g Pasta 2 el Olijfolie 2 teentjes Knoflook (fijngehakt) 1 stuk Courgette (in blokjes) 1 stuk Paprika (in blokjes) 100 g Spinazie (vers) 200 g Tomaten (in blokjes) 1 handje Basilicum (vers) 1 snufje Zout 1 snufje Peper
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, voeg zout toe als het kookwater.
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de fijngehakte knoflook tot hij goudbruin is.
Voeg de courgette en paprika toe en bak ze tot ze zacht zijn.
Voeg de spinazie en tomaten toe en laat sudderen tot de spinazie is geslonken.
Mix de gekookte pasta met de groentemix en breng op smaak met zout, peper en basilicum.
Dit pasta recept vegetarisch is een heerlijke en gezonde optie die snel en makkelijk te maken is. Ideaal voor een drukke weekavond!
Calories: 350 kcal | Carbohydrates: 55 g | Protein: 12 g | Fat: 10 g | Saturated Fat: 1 g | Sodium: 450 mg | Potassium: 600 mg | Fiber: 7 g | Sugar: 5 g | Vitamin A: 50 IU | Vitamin C: 90 mg | Calcium: 40 mg | Iron: 2 mg