Paprika Omelette Persil
Geniet van een heerlijke Paprika Omelette Persil met rode paprika en verse peterselie. Een simpel en snel gerecht voor ontbijt of lunch. Probeer het vandaag.
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten
Bereidingstijd: 5 minuten minuten
Totale tijd: 10 minuten minuten
Servings: 1 persoon
Calories: 300 kcal
Cost: $2.00
Anti-aanbakpan
Spatel
Vork
Scherp mes
3 grote verse eieren 1 el ongezouten boter ¼ stuks rode paprika (in kleine blokjes gesneden) 1 el verse platte peterselie (gehakt) naar smaak zout naar smaak versgemalen zwarte peper optioneel rode pepervlokken om te serveren
Giet de eieren in een kom en voeg zout en peper toe. Klop ze los met een vork.
Roer de gehakte peterselie door het eimengsel.
Smelt de boter in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur.
Giet het eimengsel in de pan en laat het 20 seconden rusten.
Duw met een spatel de gebakken randen naar het midden terwijl je de pan schuin houdt.
Herhaal dit totdat de omelet bijna gaar is, maar nog licht vochtig aan de bovenkant.
Verdeel de blokjes rode paprika over de helft van de omelet.
Vouw de andere helft van de omelet over de paprika en laat het geheel nog 30 seconden bakken.
Schuif de omelet voorzichtig op een bord en garneer met extra peterselie.
Gebruik altijd verse ingrediënten voor de beste smaak. Versgemalen peper maakt een groot verschil.
Calories: 300 kcal | Carbohydrates: 5 g | Protein: 20 g | Fat: 22 g | Saturated Fat: 10 g | Cholesterol: 400 mg | Sodium: 300 mg | Potassium: 250 mg | Fiber: 1 g | Sugar: 1 g | Vitamin A: 500 IU | Vitamin C: 30 mg | Calcium: 100 mg | Iron: 2 mg