Overheerlijke Kipknabbels met Romige Knoflookpasta
Ontdek het heerlijke recept van Bouchées de Poulet à l'Ail et Pâtes Crémeuses, een snel en romig Frans gerecht vol smaak met malse kip en een vleugje knoflook. Perfect comfortfood!
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij. Snijd de kipfilets in hapklare stukjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipstukjes toe en bak ze in 5-7 minuten goudbruin.
Voeg de knoflook toe en bak nog 1-2 minuten, maar zorg ervoor dat de knoflook niet verbrandt.
Roer de crème fraîche en Parmezaanse kaas door de pan. Laat het geheel 3-5 minuten zachtjes sudderen.
Voeg de gekookte pasta toe en meng goed zodat de saus de pasta volledig bedekt.
Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm en garneer met verse peterselie.
Notities
Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd na een drukke werkdag of als comfortabel weekendeten. Variërend met groenten zoals spinazie maakt het nog veelzijdiger.