Overheerlijke Kabeljauw Gratin met Groenten en Tijm
Ontdek Cabillaud Gratiné aux Légumes et Thym, een heerlijke Franse klassieker met kabeljauw, groenten en tijm. Perfect voor een gezonde, smakelijke maaltijd!
Snijd de ui in dunne plakjes, de prei in ringen en de wortels in kleine blokjes. Leg deze groenten samen met de cherrytomaatjes in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Roer in een kom de crème fraîche en de grove mosterd door elkaar tot een gladde saus. Giet deze saus over de groenten in de ovenschaal.
Leg de kabeljauwfilets op de groenten en bestrooi met verse tijm.
Bak het geheel 25 minuten in de oven, totdat de kabeljauw gaar is en de bovenkant goudbruin kleurt.
Serveer warm en geniet van de combinatie van zachte vis, romige saus en knapperige groenten.
Notities
Een eenvoudig maar elegant gerecht; perfect voor familiediners of feestelijke gelegenheden!