Ga terug
+ servings
Knapperige Appelbeignets Recept

Overheerlijke Beignets van Appels: Knapperige Verwennerij!

Ontdek het eenvoudig te maken recept voor knapperige beignets de pommes. Perfect voor feestelijke gelegenheden of gewoon als een smakelijke traktatie. Probeer het nu!
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 32 minuten
Totale tijd: 52 minuten
Servings: 12 personen
Calories: 220kcal

Equipment

  • Schilmesje
  • Snijplank
  • Grote mengkom
  • Diepe pan of frituurpan
  • Schuimspaan

Ingrediënten

  • 500 g Appels geschild en in blokjes
  • 250 g Bloem
  • 2 stuks Eieren
  • 60 g Suiker
  • 1 zakje Bakpoeder
  • 1 snufje Zout
  • 10 cl Melk
  • 1 liter Olie om te frituren
  • naar smaak Poedersuiker voor het serveren

Instructies

  • Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes.
  • In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
  • Voeg de eieren en melk toe en mix tot een glad beslag.
  • Spatel voorzichtig de appelblokjes door het beslag.
  • Verhit de olie in een diepe pan op middelhoog vuur.
  • Gebruik een lepel om kleine hoopjes beslag in de hete olie te laten glijden.
  • Bak de beignets goudbruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.
  • Haal ze uit de olie met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer warm.

Notities

Geniet van deze nostalgische lekkernij met een snufje kaneel toegevoegd voor extra warmte en smaak!

Nutrition

Calories: 220kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 3g | Sugar: 15g | Vitamin A: 3IU | Vitamin C: 8mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!