Overheerlijk Tiramisu met Karamel Boterzout: Een Zoete Verleiding!
Ontdek de onweerstaanbare Tiramisu met Zoute Karamel! Een perfecte mix van mascarpone, zoute karamel en zachte koekjes voor elke feestelijke gelegenheid. Probeer het nu!
Smelt de suiker in een pan op middelhoog vuur tot het goudbruin is. Haal de pan van het vuur en voeg de boter toe. Roer snel en voeg langzaam de warme slagroom toe tot een gladde saus. Laat afkoelen.
Scheid de eieren. Klop de eidooiers met suiker lichtgeel en romig. Voeg mascarpone toe en meng. Klop eiwitten met zout tot stijve pieken en spatel ze door het mascarponemengsel.
Dompel de lange vingers snel in koffie of melk met karamel.
Begin met een laag lange vingers in een schaal of glaasjes, voeg een laag mascarponecrème toe, en besprenkel met zoute karamel. Herhaal en eindig met crème.
Bestrooi vlak voor het serveren met cacaopoeder en een extra druppel karamel toe. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.