Ontdek de heerlijke combinatie van malse pulled pork en romige BBQ-saus in deze Ovenschotel met pulled pork en BBQ-saus. Perfect voor elke gelegenheid!
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking tot 'al dente'.
Bak de ui en paprika in een grote pan op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.
Voeg de pulled pork en BBQ-saus toe aan de pan en laat pruttelen.
Meng de gekookte pasta met de pulled pork-mix, roomkaas en melk tot een romige saus.
Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Verdeel het mengsel over een ingevette ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover heen.
Bak de schotel in de oven voor 20-25 minuten tot de kaas goudbruin is.
Notities
Probeer verse kruiden toe te voegen voor extra frisheid en smaak. Serveer de schotel met een frisse salade of knapperig stokbrood voor een compleet maal. Restjes kunnen maximaal 3 dagen in de koelkast worden bewaard; opnieuw opwarmen in de oven op 160 graden Celsius totdat het warm en knapperig is. Voor langere opslag kun je de schotel invriezen in porties. Ontdooi in de koelkast voordat je opwarmt.